O nama

O nama


Tvrtka je osnovana 1986. godine za građevinske i energetske radove na infrastrukturnim objektima. Bavimo se radovima u građevinarstvu, prvenstveno u području konstruktivnih sanacija objekata visokogradnje i niskogradnje. Kroz dosadašnji rad profilirali smo se u tvrtku sa stručnim kadrom i potrebnom opremom za samostalno izvođenje radova. U skladu s našom poslovnom filozofijom stalno ulažemo u stručno usavršavanje kako bi našim klijentima pružili vrhunsku uslugu.

Kao tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom surađujemo s nizom specijaliziranih tvrtki s kojima našim klijentima nudimo kompletnu uslugu od projektiranja do izvođenja radova. U radu koristimo suvremene tehnologije i najkvalitetnije materijale a naše uspješno poslovanje kroz proteklih 30 godina garancija je našim klijentima da smo respektabilna tvrtka vrijedna povjerenja. 
Capture
 

POLITIKA INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA

 
Primjenom norme EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015, EN ISO 45001:2018 INTEGRIRANOG SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM, OKOLIŠEM I SIGURNOŠĆU NA RADU, direktor tvrtke MAR d.o.o. odabrao je sljedeću politiku:

Poslovni uspjeh društva MAR d.o.o. počiva na zalaganju svih zaposlenika u postizanju zadovoljstva naših korisnika pružanjem kvalitetnih, sigurnih, pouzdanih i ekološki prihvatljivih usluga.

Postizanje zadovoljstva naših korisnika, kao i ostalih zainteresiranih strana, vlasnika, zaposlenika, dobavljača i zajednice u kojoj djelujemo, nastojimo ostvariti kroz primjenu sustava upravljanja kvalitetom i okolišem  i sigurnošću na radu.

Integrirani sustav upravljanja je tako uspostavljen i održavan da zaposlenici na svim razinama, na čelu sa upravom, imaju obavezu:

zadovoljavati zakone i druge obvezujuće propise;
zadovoljavati zahtjeve i potrebe korisnika;
sprječavati onečišćenje okoliša, ugrožavanje zdravlja i sigurnosti ljudi te odgovorno gospodariti prirodnim resursima;
postupati u skladu sa utvrđenim postupcima i dodijeljenim odgovornostima
neprestano poboljšavati djelotvornost svojih postupaka i poslovnih procesa
poštovati zahtjeve norme i primjenjivati je u svakodnevnom radu 

Stalnim preispitivanjem zahtjeva svih vanjskih i unutarnjih zainteresiranih strana želimo djelovati na potencijalne rizike te osiguravati visok stupanj sigurnosti i odgovornosti kako za naše zaposlenike, tako i za korisnike ,a li i širu društvenu zajednicu. U sustav su implementirani odgovarajući principi i metode prepoznavanja i upravljanja rizicima koji mogu djelovati na naše poslovanje i pružanje usluge.

Sve naše aktivnosti temeljimo na suradnji svih zaposlenih i onih koji rade za nas i u naše ime na procjeni rizika sa ciljem ranog eliminiranja uzroka potencijalnih incidenata, akcidenata, opasnih situacija te prevenciji ozljeda.

 
U Samoboru , 17.7.2019.

Klijenti